Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر مهدی زارع در گفتگو با خبرنگار سرویس دانشگاه ایسکانیوز درباره نیاز و چگونگی پیدایش رشته مهندسی در سطح کلان گفت: مهندسی راه حل های فنی برای رفع مشکلات بشر پیدا می کند که این رفع مشکلات یا در جهت ساختن چیزی است یا در جهت تعمیر و تصحیح عیوب کشف شده است و این کاری است که مهندسین بصورت کلاسیک انجام می دهند بنابراین کار مهندسین در ایران هم همین گونه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از اول قرن نوزدهم که دارالفنون تاسیس شده است و قسمت هایی که به فن و صنعت پرداخته اند نگاهشان به صنعتی کردن کشور بوده است و بعد هم مدارس مهندسی از جمله مدرسه مهندسی ایران و آلمان تاسیس شده است؛ پس از آن دانشکده فنی دانشگاه تهران بوجود آمد و از یک مقطعی تصمیم ورود به مراحل پیشرفته تر گرفته شد و در تبادلاتی که با ام ای تی آمریکا انجام دادند گفتند چیزی مثل ام ای تی می خواهیم درست کنیم و به این ترتیب دانشگاه صنعتی شریف را تاسیس کردند.

استاد زلزله شناسی مهندسی پژوهشگاه بین المللی زلزله گفت: آنچه که در ایران پنجاه سال پیش اتفاق افتاده است چنین بوده که بر پایه مشکلات موجود نیازهای کاربردی را حدس بزنند و براساس آن رشته ها یا رشته هایی را برای آموزش مهندسی ایجاد کنند و قابلیت بهره برداری از تکنولوژی های موجود در دنیا را هم فراهم کنند.

بروز رسانی شیوه های آموزش مهندسی/مقاوم سازی در تهران

زارع تاکید کرد: آنچه که در ایران باید اتفاق بیافتد دو رویکرد مهم دارد و باید براساس نیاز مملکت اقدام کرد، اینکه بببینم در چه شرایطی هستیم و دنیا به کجا می رود و اگر این مسائل را درک کنیم می توانیم از قابلیتهای موجود خود و دنیای پیرامون خود استفاده کنیم؛ مثلا در دنیای امروز فناوری اطلاعات و آی تی کمک زیادی کرده، وارد عرصه شده و خیلی از کارهایی که بشر فکر نمی کرد بتواند انجام دهد را به ثمر رسانده است.

استاد زلزله شناسی مهندسی پژوهشگاه بین المللی زلزله تصریح کرد: آنچه که نیاز مملکت است در زمینه بهسازی درون کشور است و آنچه که در زمینه امکانات روز دنیاست باید ببینیم چطور می توانیم آن امکانات را یاد بگیریم و خودمان را بروز کنیم و اگر بروزرسانی را انجام ندهیم و شیوه آموزش مهندسی ما مربوط به همان شیوه های قبلی باشد نتیجه مطلوبی نخواهیم گرفت.

دکتر مهدی زارع درباره مقاوم سازی در تهران متذکر شد: مقاوم سازی زمانی معنا دارد که از لحاظ مالی به صرفه باشد معمولا یک درصدی از قیمت ساختمان را در نظر می گیرند و اگر بتوان بهسازی کرد انجام می دهند ولی اگر قیمت بهسازی فراتر از قیمت ساختمان باشد طبیعتا درجای دیگری ساختمان جدید می سازند مگر اینکه مثلا آثار تاریخی متصل به میراث فرهنگی باشد ولی اصولا بدلیل نبود توان اقتصادی قابلیت انجام چنین کاری وجود ندارد که قطعا باید تدابیر موثری در این زمینه اندیشیده شود.

بازگشت از فرانسه به ایران بعد از کسب مدارج عالی

زارع درباره بازگشت از فرانسه به ایران بعد از کسب مدارج عالی گفت: تنها دلیل بازگشت به ایران بعد از تحصیل در فرانسه و کسب درجه فوق دکترا (پروفسوری) این بود که کشور خودم را تنها جای مطلوب زندگی می دانستم و دغدغه ای جز مملکت خودم نداشتم و دلخوشی من و آرامش روانی من درایران بود، اگر جای دیگری می رفتم احساس مفید بودن نداشتم.

وی ادامه داد: وظیفه خودم می دانستم که کاری برای سرزمینم انجام دهم و اینکه شاید امکانات رفاهی در سرزمین من به اندازه کشوری چون فرانسه که در آنجا تحصیل کردم نباشد اما چیزی را برای من تغییر نمی دهد و بزرگترین دلخوشیم حضور در وطن و خدمت به کشورم است.

استاد زلزله شناسی مهندسی پژوهشگاه بین المللی زلزله تاکید کرد: فعالیت در هیج جای دنیا حتی با عالی ترین امکانات هم دل من را خوش نخواهد کرد و همه خوشحالی من این است که بگویم ایرانی ام و هر آنچه در هر کجای دنیا فراگرفته ام را برای ایران می خواهم.

خبرنگار:ندافراهانی

استاد زلزله شناسی مهندسی پژوهشگاه بین المللی زلزله مهدی زارع صنعتی شدن دانشگاه صنعتی شریف مقاوم سازی فرانسه

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۶۹۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر دوباره صهیونیست‌ها غلطی کنند سیلی محکم‌تر خواهند خورد

به گزارش همشهری آنلاین، آیت‌الله سید احمد خاتمی خطیب موقت نماز جمعه تهران ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه گفت: آنچه ایران اسلامی در برابر رژیم غاصب صهیونیستی انجام داد یک کار الهی بود. کاری بود که بر اساس قرآن صورت گرفت.

وی افزود: این حمله، حمله تنبیهی و عملیات وعده صادق بود و بخشی مربوط به گذشته است. آن بخشی که مربوط به گذشته بود را زدن و محکم زدیم. بخشی نیز مربوط به آینده است، آنچه مربوط به آینده است اگر دوباره غلط را تکرار کنند سیلی محکم‌تر خواهند خورد.

کد خبر 847226 منبع: مهر برچسب‌ها ایران و اسرائیل ائمه جمعه - امام جمعه خبر ویژه حمله ایران به اسرائیل تهران

دیگر خبرها

  • تصفیه‌خانه آب بشاگرد تابستان امسال آبگیری می‌شود
  • حضور و اراده مردم در سرنوشت کشور بزرگترین پدیده انقلاب اسلامی
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • نیروهای مسلح استان بوشهر با تمام توان در حال خدمت هستند
  • حضور بازرگانان محصولات کشاورزی و شیلات در نمایشگاه ایران اکسپو
  • پاسداران باید قدر فرصت حضور و خدمت در سپاه را بدانند
  • مردی که «کمجان» را زنده کرد/ دیدار با سیروس زارع که زندگی‌اش را وقف نجات یکی از تالاب‌های کشورمان کرده است
  • (ویدئو) فردا بزرگترین نمایشگاه دستاورد‌های ایران افتتاح خواهد شد
  • پاسخ ایران نسبت به رژیم صهیونیستی تنبیهی بود، زدند و ما محکم زدیم
  • اگر دوباره صهیونیست‌ها غلطی کنند سیلی محکم‌تر خواهند خورد